Klaver Fit

Even voorstellen, mijn naam is Emiel Mettes, getrouwd met Vera, wonend in Velserbroek en wij hebben 2x kinderen, zoon Wesley en dochter Melissa.

Misschien kennen jullie mij wel of hebben me wel eens gezien. Ik ben al lid van LTC Hofgeest voor meer dan 25 jaar! Dat is al best lang!

Ik ben werkzaam bij een biofarmaceutisch bedrijf, Kite Pharma B.V. in Hoofddorp. Wij helpen patiënten met bloedkanker, het is een patiënt gerichte behandeling. 

Zelf ben ik sportief aangelegd, mijn hobby’s zijn o.a.: tennissen, fitness, skeeleren, schaatsen en het geven van Fit trainingen.

Daarnaast gaat mijn interesse uit naar allerlei grote sport evenementen, denk eens aan Biathlon, alternatieve schaatstocht Weissensee, F1 races en nog veel meer.

Vorig jaar heb ik een cursus HBO opleiding Sport en Beweging voltooid. Dit deed ik naast mijn volledige baan.

Het doel voor mij om deze opleiding te volgen was om meer kennis op te doen welke ik kan gebruiken wanneer ik jullie Fit training geef. 

Het volgen van een opleiding naast een drukke baan vergt veel van je tijd. Maar de energie die ik ontvang van het moment dat ik voor jullie sta, geeft mij zoveel energie dat het de moeite waard is.

Kijk er naar uit om jullie de Klaver Fit trainingen te mogen geven, ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven en de altijd lastige tegenstander nu eindelijk eens te grazen neemt.

Tot de 1e Klaver Fit training!

Gr. Emiel

Emiel Mettes